PROGRAM NoD prosinec 2019


PROGRAM NoD prosinec 2019

8/12 BEZ DOMLUVY / 11:55
DIVADLO 3. ADVENTNÍ VOLNÁ IMPROVIZACE. Konečně nastal čas povýšit otevřené improvizační tréninky na plnohodnotné a nezapomenutelné divadelní inscenace, které se nikdy nebudou opakovat. Cyklus 4 večerů, 4 magických divadelních rituálů, kde přímo před zraky diváků vzniknou 4 představení inspirovaná náladou 4 adventních nedělí. Staré shoří – a nové – ještě bláznivější povstane z popela vánočního stromečku a kapra zapomenutého na plotně. Přijďte se zúčastnit 4 tajuplných slavností a očistit se tím nejživějším divadlem, co jste kdy viděli! Hraje soubor 11:55. -> 250 Kč / 180 Kč (studenti, senioři, ZTP)

9/12 ČEKÁNÍ NA KOKOTA / Maso Krůtí
DIVADLO Každá se dočká svýho kokota. Čekání na Kokota je krůtí absurdní drama. Během představení si diváci projdou všema fázema svejch vlastních milostnejch příběhů. Herečky krůtí je s nima znova prožijou, jenom o dost intenzivnějš a bizarnějš. Bude to upřímný, pravdivý, vtipný, děsně patetický a totálně nesmyslný. Láska je přesně taková. Má zlomenou nožičku, je trochu rozladěná, ale nejvíc dojemná. Hrají: E. Soukupová, K. Beran, M. Sobotková. Hudba: V. Strýček, Š. Hrábek, M. Beran. Režie: Kolektiv Maso Krůtí. Dramaturgie: J. Fleglová, A. Berčíková. -> VYPRODÁNO10/12 RÁDIO 23:55 / 11:55DIVADLO Rozhlasový zážitek na divadelních prknech. Soubor 11:55 pod hlavičkou rádia 23:55 každý měsíc vytváří pořad na ČR Vltava a vy tentokrát budete moct být při tom. Přijďte se podívat do studiové kuchyně a zažijte atmosféru pirátského vysílání. Tady a teď a už nikdy jindy! Hraje soubor 11:55. -> 250 Kč / 180 Kč (studenti, senioři, ZTP)

15/12 Městečko Palermo usíná / Janek Lesák & kol.                                      Divadlo, které musíte zažít.DIVADLO | PŘEDPREMIÉRA Přijďte si zahrát největší rozšíření klasické táborové hry „Městečko Palermo“ všech dob. Staňte se jedním z padesáti obyvatel městečka, prožijte celý příběh v jeho kůži… a pokuste se přežít až do konce. Tady totiž nejste divák, tady jste hráč. Zážitek na pomezí divadla a LARPu (life action role play). Dress code: 20’s. PJ tým: A. Gregorec/L. Přichystalová, M. Cikán, L. Karda, J. Strýček a J. Ruschka. Game design: J. Lesák a N. Preslová. -> VYPRODÁNO

31/12 BIBLE 2 / Janek Lesák & kol. (SILVESTROVSKÉ PŘEDSTAVENÍ OD 17:00)Oficiální pokračování nejúspěšnějšího bestselleru všech dob.
DIVADLO Každé dílo, co za něco stojí, má dvojku. Terminátor má dvojku a je lepší. Dvojky jsou dobrý. Nová dogmata, noví hrdinové a čerstvá dávka toho, co nesmíte dělat, nebo shoříte v pekle. Pokračování té knížky, kterou jste nečetli, o Bohu, který se po dvou tisíciletích probouzí z kocoviny a zjišťuje, že je to všechno v prdeli. Inspirováno komiksem Adventures of God.  Hraje soubor Divadla NoD: L. Přichystalová, L. Karda, M. Cikán, J. Strýček. Režie: J. Lesák. Dramaturgie: N. Preslová. -> 250 Kč / 180 Kč (studenti, senioři, ZTP)

Pravidelný PŘEDPRODEJ VSTUPENEK v Kavárně NoD každý všední den od 16:00 do 20:00 pouze do 16. 12. Vstupenky na všechna představení lze zakoupit online na www.nod.roxy.cz/tickets