Nastartuj zombie v temných koutech ROXY !


Nastartuj zombie v temných koutech ROXY !


Podpořte vznik unikátního interaktivního divadelního projektu, který vzniká v klubu ROXY a Divadle NoD (www.nod.roxy.cz) na Startovači: https://www.startovac.cz/projekty/zaziva/. Fb U

Co chystáme:

V Divadle NoD a klubu Roxy se chystá lahůdka pro všechny fanoušky nemrtvých. Po rozšíření viru mladého experimentátora se ze světa stalo místo, kde se cesta na nákup rovná boji o holý život. 98% populace chodí sem a tam a hledá něco k snědku, a ti zbývající se prostě snaží nebýt sežráni. Dá se světové apokalypse ještě zabránit nebo už je pozdě? 

Hodinové představení provede diváky zakoutími klubu ROXY. Dostanou se i na místa, kam je běžně vstup zapovězen. Zda se dostanou zpátky na denní světlo, nebo budou sežráni krvelačnými zombie v temných koutech klubu záleží jen na jejich odvaze a touze přežít.

Na kdy to plánujeme:

Abychom vám připravili skutečně intenzivní herní zážitek, rozhodli jsme se, že kapacita jednotlivých představení je POUZE 20 diváků. Celý rozlehlý prostor klubu ROXY tak budete mít jenom pro sebe. Projekt se uskuteční 21. října a 22. října 2019. Ve dvou dnech se odehraje jen 10 představení.

Kdo jsme:

Projekt vzniká pod vedením Ládi Kardy v koprodukci klubu ROXYDivadla NoD a  divadelních souborů – improvizační skupiny 20 000 židů pod mořem, dívčí punkové divadelní formace Maso Krůtí.

Co potřebujeme:

Prostředky využijeme na výrobu scénografie (protože celý klub musíme přenést do post-apo budoucnosti), kostýmů (umělá krev také není zadarmo), zombie masek, líčení atd. Zároveň si potřebujeme půjčit techniku a vyrobit projekce.

Co nabízíme:

Pro všechny, kdo se rozhodnou přispět, jsme společně se všemi zúčastněnými připravili různé odměny. Od zážitků (vstupenky na divadelní představení, workshop improvizace), přes materiální odměny (trička a doplňky z ROXY merche), až k nevšedním a bizarním zážítkům (návštěva hospody s herci, společné hrání brutálních videoher, básnička nebo písnička na přání od improvizačních legend). Věříme, že si z našich odměn vybere každý.